Search
Close this search box.

Lemmikkien Viilennysalusta, Foxy Fur

Helpotusta kesäkuumille autoon, häkkiin, pihalle tai vaikka yöksi omalle pedille. Foxy Fur Viilennysalusta viilenee koiran painosta. Kun lemmikki asettuu alustan päälle makaamaan, alustan sisällä oleva geeli aktivoituu ja viilenee.

8,21 29,96 

Kuvaus

Helpotusta kesäkuumille autoon, häkkiin, pihalle tai vaikka yöksi omalle pedille. Foxy Fur viilennysalusta viilenee koiran painosta. Kun lemmikki asettuu alustan päälle makaamaan, alustan sisällä oleva geeli aktivoituu ja viilenee. Alusta ei tarvitse mitään esivalmisteluja, kuten kastelemista tai pakastamista, vaan on heti käyttövalmis. Matto on täytetty myrkyttömällä geelillä (karboksimetyyliselluloosa).

Alusta voi parhaimmillaan tarjota viilennystä jopa useiden tuntien ajan riippuen ympäristön ja päällä makaavan lemmikin lämpötilasta. Kun käytössä pitää n. 30-60 minuutin tauon, geeli “nollautuu” ja voi taas uudelleen viiletä.

Pintamateriaali on vedenpitävää, napakkaa oxford-kangasta ja se on helppo puhdistaa pyyhkimällä. Materiaali on kestävää, mutta ei rikkoutumatonta. Jos lemmikkisi kaapii alustaa kynsillään, se ei välttämättä kestä sitä vaan rikkoutuu.

Värit: Tähti, palmu, harmaa
3 kokoa:
Pieni 30 x 40 cm
Keskikokoinen 50 x 65 cm
Suuri 81 x 96 cm

HUOM! Toimintatapansa vuoksi Foxy Fur -viilennysalustan ominaisuudet saattavat heikentyä varastoitaessa. Suosittelemme varastointia (esim. säilytys talven yli) suorana lappeellaan (älä taita) siten, ettei alustaan kohdistu painetta/painoa, joka aktivoi alustan viilennyksen.

Lisätiedot

Väri

Harmaa, Tähti, Palmu, Camo

Koko

30 x 40, 50 x 65, 81 x 96

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lemmikkien Viilennysalusta, Foxy Fur”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8,21 29,96