Search
Close this search box.

Kissan ruuat, virikkeet ja
hoitotarvikkeet verkkokaupasta

Löydät verkkokaupastamme ruuat ja ajankohtaiset tarvikkeet kissoille. Verkkokauppamme valikoima laajentuu jatkuvasti. Hyödynnä tarjous, uutiskirjeen tilaajille -10% alennus ensimmäisestä tilauksesta.

Kissan ruuat ja hoitotarvikkeet
Kissanpentujen hoitotarvikkeet ja ruuat

Tarvikkeet kissanpennulle

Mitä tarvitset, kun kissanpentu tulee taloon?

Valitse sopiva ruoka kissallesi

Onko kissasi pentu, aikuinen vai seniori? Onko aktiivinen vai viihtyykö mielummin sohvalla? Onko herkkyyttä tai allergioita? 
Sopivaa ruokaa valitessasi kiinnitä huomio juuri sinun kissasi tarpeisiin, mm. ikään, aktiivisuuteen, herkkyyksiin sekä ihon ja turkin kuntoon.

Saat maksuttoman toimituksen verkkokaupastamme yli 80 euron tilauksiin

Nopeat toimitukset Postin ja Matkahuollon noutopisteisiin. Toimituskulu 7,90 € ja yli 80 euron tilauksiin maksuton toimitus.

Kissalle ruuat ja hoitotarvikkeet

KAMU siivoussuihkeet

Suomalaiset siivoussuihkeet ovat lähes kaikille lemmikkikodin pinnoille soveltuvia puhdistussuihkeita.
Suihkauta, pyyhkäise ja olet valmis. Huuhtelua ei tarvita, koska tuotteet ovat turvallisia eikä niistä jää ylimääräisiä jäämiä.

Ballerina Juoksuhousut

Juoksuhousut suojaavat kotia ja tekstiilejä nartun juoksuajan tahroilta. Söpö tyttömäinen röyhelö vyötäröllä tekee juoksupöksyistä hamemaisen. 

Koiran turkin hoitoon

Koiran turkki saattaa olla talven jäljiltä pesua ja tehohoitoa vailla. Laadukkailla ja turkkityypille suunnitelluilla tuotteilla ravitset lemmikkisi turkkia ja turkki saa suojaa edessä olevaa kesää ja aurinkoa varten.

Hampaiden hyvinvointiin

Erilaiset koirien puruluut tarjoavat koiralle mieluisaa ajanvietettä pureskelun muodossa, ja niiden tehtävänä on täyttää koiran luontaiset pureskelutarpeet. Säännöllinen pureskelu auttaa myös pitämään hampaat kunnossa.

Suositut tuotemerkit verkkokaupassamme

Pörröiset foxy fur alustat koirille

Foxy Fur -alustat

Supersuositut Foxy Fur -alustat ovat pörröisiä, pehmeitä ja monikäyttöisiä alustoja. 

Ei ole paikkaa, johon Foxy Fur ei sopisi! Lämmin, pintakuiva ja sopivan pehmeä Foxy Fur on ihanteellinen alusta pentulaatikkoon ja kasvavien koiranpentujen makuupaikaksi. Foxy Fur palvelee kuljetushäkissä, autossa, kotona ja se on myös helppo kääriä rullalle ja ottaa mukaan matkoille tai kyläpaikkaan. 

Tarvittaessa alusta on helppo muotoilla saksilla sopivan kokoiseksi ja muotoiseksi.

Ihanan tiivis ja pehmeä nukka (pituus 2,6 cm). Kaikki moniväriset Foxy Fur -alustat on varustettu kumipohjalla, joka auttaa pitämään alustan hyvin paikoillaan.

Mitä asiakkaat sanovat meistä?

Hyvät valikoimat eläinten ruokaa. Siisti paikka ja erityisesti miellyttävä ja osaava henkilökunta.

Mukava ja hyvä palvelu !

Aivan todella lämmintä palvelua ja hinta-laatusuhde oli todella hyvä ❤️

Hyvä valikoima ja palvelu.

Etsin koiralle tiettyä ruokaa jota ei valikoimasta löytynyt. Omistaja oli erittäin palvelualtis ja löysi valikoimastaan nopeasti vastaavan tuotteen. Muutenkin kaupassa oli hyvä fiilis ja palaan varmasti ostoksille.

Hyvä valikoima eläinten ruokaa