IlonTassut Oy -
Koiratarvikepuoti
Savonlinnassa

Ystävällinen ja palveleva karvatassujen ruokien ja tarvikkeiden myymälä. Haluamme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun parhaalle ystävällesi.

Syksy ja kurakelit

Syksy ja kurakelit, hämärtyvät ja pimeät illat ovat alkaneet. Puodin valikoimasta löydät fleecepuserot -JumppaPompat syksyn viileneville ilmoille, eri väreissä.

Non-stopin Fjord -sadetakki ja Protector tossut suojaavat sateella ja kurakeleillä. Uutuutena nyt mm. KIVALO Niva -sadetakki, joka on täysin vedenpitävä, sadetakkikankaasta valmistettu kevyt ja istuva mantteli sateiselle, tuuliselle ja kuraiselle säälle.

Näkyvyyttä pimeneviin iltoihin huomioliiveillä ja -valoilla, joita meillä on useilta merkeiltä.

Puodin valikoimaan tulee nyt joka viikko jotain uutta ja syksyistä. Huomasitko jo Finneron uudet, ihanat ja pirteät Camocolor -kaulapannat?

Kaulapannat – IlonTassut Oy

Buddy -koiranruuat ja herkut
-Nyt meiltä!

Etsimme jatkuvasti uusia merkkejä ja tuotteita, joita voimme ja haluamme tarjota asiakkaillemme.
 
Uusin ruokasarja meillä on ruotsalainen BUDDY ja valikoima Buddy -herkkuja. Buddy on vuonna 2019 perustettu ja sen taustalla on tavallisia koirahulluja ihmisiä, jotka yhdessä eläinlääkäreiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa suunnittelivat ruuan, jota myös heidän omat koiransa syövät. Buddy -ruoka on terveellistä ja luonnollista ravintoa ilman turhia lisäaineita. Kaikella mitä ruoka sisältää on merkitys.
Uusimpien joukossa myös VOM -pakasteet ja Happy Dog -koiranruuat.
VOM-tuotteet ovat Norjassa valmistettuja raakaruokia, norjalaisista raaka-aineista. Tuotteet sisältävät vain eläinperäistä materiaalia. Kaikki Vom og Hundemat -sekoitukset sisältävät vitamiineja ja mineraaleja, joilla varmistetaan koiran päivittäinen vitamiini- ja mineraalitarpeen täyttyminen. Ruokia myös kissoille!
Happy Dog -koiran kuivaruoat tulevat Saksasta. Happy Dog koiranruokaa elintärkeillä eläinperäisillä proteiineilla ja kuiduilla, täydennettynä luonnollisilla yrteillä. Happy Dog -ruokia on laaja valikoima, eri elämänvaiheisiin. 
 

Lemmikkisi aktivointiin

Supersuositut LickiMat nuolumatot koirien ja kissojen aktivoimiseen, rauhoittamiseen ja hillitsemään ahmimista. 

Alustalle levitetään herkkuja tai ruokaa, jonka nuoleminen alustalta aktivoi lemmikkiä. LickiMat -alusta vaihtoehtoja on useita eri kokoisia, mallisia, sekä erilaisilla pintakuvioilla. Alustat sopivat kaikenkokoisille ja -ikäisille koirille ja kissoille. 

-Rauhoittaa

-Auttaa vähentämään stressiä

-Hidastaa ruokailua

-Stimuloi syljeneritystä, jolloin pitää hampaat, ikenet ja kielen puhtaampina

-Voidaan pakastaa, jolloin haaste lisääntyy ja puuhaillessa vierähtää pidempään. Näin ollen hillitsee myös ylensyömistä.

Maksuton toimitus kotiin
Savonlinnan keskustaan
ja 10 km myymälästä

Kotiinkuljetus yli 50 euron ostoille 10 km säteellä myymälästä. Otamme tilaukset vastaan puhelimitse.

Ilontassut Oy yhteystiedot
Koirien valjaat ja talutushihnat heti myymälästä

Koiran ruuat ja tarvikkeet

Meillä on laaja valikoima kuiva-, märkä- ja erikoisruokia, sekä pakastettua raakaruokaa, eri tarpeisiin ja elämän eri vaiheisiin. Tarvikevalikoimiimme kuuluu niin pannat, valjaat, taluttimet, lelut, takit ja tossut, kuin shampoot, harjat ja muut hoitotarvikkeet. Tottakai myös herkut ja puruluut, joka makuun, löydät meiltä.

Lemmikkien tarvikkeet, kuten kaulapannat, talutushihnat, ruokakupit, harjat ja paljon muuta

Kissan ruuat ja tarvikkeet

Kissojen kuiva- ja märkäruokaa on useilta merkeiltä, mm. Applaws, Arion, Monster ja Acana.
Hyllystämme löydät myös muita tarvikkeita, kuten leluja ja hiekkoja.
Kissalle ruuat ja hoitotarvikkeet

Jyrsijöille ja kaneille

Meiltä saat kaneille Hoikan Herkun heiniä ja yrttisekoituksia, suoraan Liperistä. Sekä pellettejä ja kuivikkeita, virikkeitä unohtamatta.

Lelut ja virikkeet lemmikeille

Akvaariokalat, kilpikonnat ja matelijat

Valikoima akvaariokalojen ruokia ja hoitoaineita, kilpikonnille ruokia sekä matelijoille pakastehiiret ja -rotat kuuluvat meidän vakiovalikoimaan. Myös pakastetut surviaisentoukat löydät meiltä!

Suositut koiranruuat saatavilla myymälästä

Terveempi lemmikki raakaruoalla - Löydät meiltä hyvän valikoiman koiran ja kissan raakaruokia

Raakaruoka on mahdollisimman vähän käsiteltyä, viljatonta sekä lisä- ja säilöntäaineetonta. Raakaruoka on pakastettu tuoreena, joten siinä on ravinteet ja maut luonnollisessa muodossa (VOM, MUSH, Tessu, Fanimal ja NEUfrau).

 

Raakaruokinta on tuonut apua mm. seuraaviin haasteisiin:

Mitä asiakkaat sanovat meistä?

Hyvät valikoimat eläinten ruokaa. Siisti paikka ja erityisesti miellyttävä ja osaava henkilökunta.

Mukava ja hyvä palvelu !

Aivan todella lämmintä palvelua ja hinta-laatusuhde oli todella hyvä ❤️

Hyvä valikoima ja palvelu.

Etsin koiralle tiettyä ruokaa jota ei valikoimasta löytynyt. Omistaja oli erittäin palvelualtis ja löysi valikoimastaan nopeasti vastaavan tuotteen. Muutenkin kaupassa oli hyvä fiilis ja palaan varmasti ostoksille.

Hyvä valikoima eläinten ruokaa

Lemmikkien kynsien leikkaus keskiviikkoisin

Lemmikkien kynsien leikkaus onnistuu helposti myymälässä keskiviikkoisin klo 15-17. Kynnet leikataan saapumisjärjestyksessä ilman ajanvarausta. Kynnet leikkaa eläintenhoitaja Elina. Hinta 15€/lemmikki.

Lemmikkien kynsienleikkuuta Savonlinnassa