Search
Close this search box.

Lemmikkien viilennysalusta pyöreä, appelsiini

Geelitäytetty viilentävä alusta. Geeli aktivoituu painosta, kun koira käy alustalle makaamaan.

13,56 19,96 

Kuvaus

Raikas ja kesäinen Foxy Fur viilennysalusta, läpileikkaus appelsiinista. Alusta on täytetty geelillä, joka aktivoituu painosta, kun koira käy alustalle makaamaan. Viilennysalusta ei vaadi esivalmisteluja ennen käyttöä.

Alusta on nopea ja helppo ottaa käyttöön ja pitää mukana. Jäähdyttävänä elementtinä toimii elintarviketeollisuudessa käytetty myrkytön geeli (karboksimetyyliselluloosa).

Alusta voi parhaimmillaan tarjota viilennystä jopa useiden tuntien ajan riippuen ympäristön ja päällä makaavan lemmikin lämpötilasta. Kun alusta on käyttämättä noin n. 30-60 minuuttia, geeli “nollautuu” ja voi viiletä uudestaan.

Foxy Fur Viilennysalusta on helppo sijoittaa koiran makuualustaksi häkkiin, autoon tai vaikka omalle pedille. Vedenpitävä pintamateriaali von helppo pyyhkäistä puhtaaksi kostealla liinalla. Alustan pinta on napakkaa oxford-kangasta.

Väri: Appelsiini

Koot: Halkaisija 50 cm, 65 cm

HUOM! Toimintatapansa vuoksi Foxy Fur Viilennysalustan ominaisuudet saattavat heikentyä varastoitaessa. Suosittelemme varastointia (esim. säilytys talven yli) suorana (älä taita) siten, ettei alustaan kohdistu painetta / painoa, joka aktivoi alustan viilennyksen.

Alustan pintakangas on kestävää muttei rikkoutumatonta. Kynsillä kaapimista se ei välttämättä kestä.

Lisätiedot

Koko

50 cm, 65 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lemmikkien viilennysalusta pyöreä, appelsiini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13,56 19,96