Search
Close this search box.

Jakke Zinc+

Jakke Zinc+ on tehokas sinkkivalmiste koirille. Täydennysrehu ihon, karvan, anturoiden ja kynsien hyvinvointiin. Erinomainen tuote koiran iho-ongelmiin.

20,95 31,95 

Kuvaus

Jakke Zinc+ on tehokas sinkkivalmiste koirille. Täydennysrehu ihon, karvan, anturoiden ja kynsien hyvinvointiin. Erinomainen tuote koiran iho-ongelmiin.

Jakke Zinc+ kohentaa turkin kuntoa ja kasvua ravitsemalla ihoa. Tukee ihon pehmeyttä ja kimmoisuutta, samoin myös anturoiden. Se tukee myös kynsien vahvuutta ja kasvua.

Jakke Zinc+:ssa on sinkkiä (sinkkisulfaatti heptahydraatti E6) 15 mg/ 1 g ~ 15 g/ 1 kg ja sinkin ohella lesitiiniä, ruusunmarjaa ja tyrniä.

Jakke Zinc+ on valmistettu luontaisista raaka-aineista ilman täyteaineita. Sulje purkin kansi aina huolellisesti käytön jälkeen. Tuotteessa saattaa esiintyä luontaisesti paakkuja, sillä se ei sisällä paakkuuntumisenestoainetta.

Pennuilla on korkeampi sinkin tarve aikuiseen koiraan verrattuna. Koiran stressi ja rasitus lisäävät sinkin tarvetta. Sinkin puute vaikuttaa mm. A-vitamiinin käyttöön, turkkiin, ihoon, tassuihin, vastustuskykyyn ja yleiseen terveyteen ja immuunijärjestelmään. Sinkin puute saattaa aiheuttaa ruokahaluttomuutta ja lisääntymisongelmia.

Jakke Zinc+ on apu kestävämpien anturoiden, kynsien sekä paremman turkin saavuttamiseksi. Suositellaan käytettäväksi iho-ongelmien ja sairauksien yhteydessä, jotta paraneminen nopeutuisi. Se myös ennaltaehkäisee iho-ongelmia ja -sairauksia.

Käyttöohje: annostus päivittäin, sekoitetaan ruokaan, koiran painon mukaan (mitta 1 ml ~ 0,5 g): 2 mittalusikallista/ 10 elopainokilo.

Annostuksen voi kaksinkertaistaa kuuriluontoisesti 4-6 viikon ajaksi vaikeissa iho- ja turkkiongelmissa tai puutostiloissa.

Täydennysrehu koirille. Huomioi koiran muusta ravinnosta saama sinkin määrä.

Lisätiedot

Pakkauskoko

100g, 200g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jakke Zinc+”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20,95 31,95 

SKU N/A Tuoteosasto Avainsanat ,