Search
Close this search box.

Kivalo Koiran sadetakki Niva

Täysin vedenpitävä, sadetakkikankaasta valmistettu kevyt ja istuva mantteli sateiselle, tuuliselle ja kuraiselle säälle.

31,92 43,12 

Kuvaus

Täysin vedenpitävä, sadetakkikankaasta valmistettu kevyt ja istuva mantteli sateiselle, tuuliselle ja kuraiselle säälle. Kivalo Niva Sadetakki on valmistettu rehdisti oikeasta sadetakkikankaasta, joka säilyttää pitävyytensä myös kaatosateessa.

Nivan sileä pinta ohjaa koiran päälle satavan veden nopeasti maahan alaspäin suunnattuja linjojaan pitkin.

Niva Sadetakissa on rintakehän suojaava kaistale, jonka pistolukoille löytyy vastakappaleet takin sivuun sijoitetuista piilotaskuista. Mekanismi on erityinen, sillä takin helman sisään lukittava aluskappale ei kerää vettä sisäänsä ja pysyy hyvin paikoillaan.

Korkea kaulus suojaa hyvin koiran herkän niskan. Pääntie voidaan kiristää sekä ylä- että alaosasta blokkaamaan sade ja tuuli. Etuosan halkio mahdollistaa vapaan liikkeen.

Vesitiivis, vetoketjulla varustettu valjasaukko mahdollistaa valjaiden käyttämisen takin alla. Myös taluttimen kiinnitys pantaan onnistuu oman, kauluksessa sijaitsevan panta-aukon kautta. Turvallisuutta liikenteessä parantavat sekä pääntien reunassa että takaosan helmoissa sijaitsevat heijastimet.

Huuhtelu vedellä käytön jälkeen jos takki on kurainen. Vain käsinpesu. Ei saa valkaista tai silittää. Kuivaus ripustettuna.

Koot (selän pituus/cm): 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, Väri: Kallio (harmaa)

Mittaa koiran selän pituus sä’ästä hännäntyveen. Valitse saamaasi mittaa vastaava koko. Koiralle, jolla on laskeutuva häntä, voidaan valita myös seuraava suurempi koko, joka suojaa laajemmin.

Valmistusmateriaalit: Ulkopinta: 65 % polyesteri, 35 % polyuretaani, Vuori: 100 % polyesteri

Lisätietoja: www.kivalo.eu

Lisätiedot

Takin koko

35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kivalo Koiran sadetakki Niva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

31,92 43,12 

SKU N/A Tuoteosastot , Avainsanat , ,