Search
Close this search box.

Nutrolin Senior

Ravintoöljy ikääntyville koirille, tukemaan aivojen, silmien, sydämen, nivelten ja lihasten toimintaa, sekä immuunijärjestelmää. Elintärkeät omega-3 EPA- ja DHA-rasvahapot korkeina pitoisuuksina.

23,90 64,90 

Kuvaus

Ravintoöljy ikääntyville koirille, tukemaan aivojen, silmien, sydämen, nivelten ja lihasten toimintaa. Kun koira vanhenee, sen elimistön suojamekanismit heikkenevät. Pitkittynyt matala-asteinen tulehdus ja hapetusstressi rasittavat elimistöä. Kalaöljyn omega-3-rasvahapot suojaavat ikääntyvää elimistöä tulehdusreaktioilta ja antioksidantit, E-vitamiini ja ubikinoni (Q10), hapetusstressiltä.
-Tukevat myös sydämen ja munuaisten toimintaa.

-Elintärkeät omega-3 EPA- ja DHA-rasvahapot korkeina pitoisuuksina.

-Lisätty fosfokoliinia ruoansulatuskanavan tueksi – sopii myös närästäville koirille.

-D-vitamiini pitää yllä myös hampaiden ja luuston toimintaa

Maistuu hyvältä. Helppo päivittäinen lisä ruoan joukkoon.
Avattu pakkaus säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä neljän kuukauden kuluessa.

Ikääntyvillä koirilla on samankaltaisia muistin, oppimisen ja käyttäytymisen muutoksia kuin Alzheimerin tautia sairastavilla ihmisillä. Koirilla yleisiä oireita ovat unirytmin muutos, hämmennys, ja tutunkin tilan hahmottaminen saattaa unohtua. Senior-valmisteen korkea omega-3 EPA- ja DHA-pitoisuus ovat tehokas tuki ikääntyville aivoille, ja korkea E-vitamiinipitoisuus.

Tuotteen koko 265 ml ja 1000 ml

Valmistusaineet:
Kalaöljy* – omega-3 EPA + DHA 200 mg/ml 1:1 suhteessa
Lesitiini (fosfokoliinin lähde)

Luonnolliset lisäaineet kasviöljyssä:
E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 2,5 mg/ml
D-vitamiini 1,0 µg/ml
Tokoferoliuute
Rosmariiniuute

*Nutrolin®-tuotteiden sisältämän kalaöljyn valmistuksessa käytetään Etelä-Amerikan Tyynenmeren rannikon puhtaista vesistä pyydettyjä kaloja. Saaliskalat kuuluvat pääosin Engraulidae heimoon (esim. Perun sardelli) mutta joukossa on myös Carangidae, Clupeidae, Osmeridae, Scombridae ja Ammodytidae heimojen kaloja. Yksittäisen kalalajin öljyn omega-3-pitoisuus vaihtelee vuodenajan ja kasvuolosuhteiden mukaan, ja siksi on tärkeää, että öljyn valmistuksessa käytetään useita kalalajeja. Näin saadaan varmistettua, että omega-3-rasvahappojen, EPA- ja DHA-pitoisuus on sama jokaisessa valmistuserässä.

Koiran paino kgml
52,5
105
207,5
3010
5015
8020

Lisätiedot

Pullon koko

265ml, 1000ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nutrolin Senior”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23,90 64,90