Search
Close this search box.

Sodapup Great Outdoors slow feeder, oranssi

Ruokailua hidastava kuppi koiralle.

22,95 

Varasto loppu

Kuvaus

Sodapup Great Outdoors eBowl hidastaa koirasi ruokailua, sillä se lisää syömiseen haastetta. Great Outdoors eBowlin muotoilu on vaikeampi, kuin monet muut syömistä hidastavat kupit, ja näin edistää terveellistä, hitaampaa syömistä ja parantaa ruoansulatusta. Täydellinen kaikenkokoisille koirille, myös pennuille.

Great Outdoors ebowl sopii märkien ja kuivien ruokien tarjoiluun. Voit yhdistää ruokia yhteen tai erottaa ne eri lokeroihin.

Kupissa on erilaisia korkeuksia, syvyyksiä ja aukkokokoja, jotka jäljittelevät luonnollisempia ruokailuolosuhteita ja asettavat koirasi luonnolliset ravinnonhakuvaistot testiin.

Hitaammalla syömisellä on seuraavat edut: rauhoittaa koiraasi, voi auttaa estämään turvotusta, parantaa ruoansulatusta ja suoliston terveyttä. Lisäksi Great Outdoors ebowlin käyttö on koirallesi viihdykettä, voi vähentää eroahdistusta, ikävystymistä ja ikävystymiseen liittyvää ei-toivottua käyttäytymistä.

Tämä ei ole purulelu. Valvo lemmikkiäsi käyttäessä kulhoa. Jos ebowl vaurioituu, poista se käytöstä.

Tämä Great Outdoors ebowl voidaan pestä astianpesukoneessa yläritilällä. Voit myös pestä sen käsin lämpimässä vedessä. Ebowl on myös pakastimen ja mikroaaltouunin kestävä.

Koko: 20 x 20cm

Väri oranssi. Saatavana myös vihreänä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sodapup Great Outdoors slow feeder, oranssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22,95 

Varasto loppu