Search
Close this search box.

Starmark Clicker, naksutin

Starmark Clicker koirankoulutukseen. Naksutin on oiva apuväline kertoa koiralle, milloin se toimii oikein. Starmark Clicker on tukeva kädessä ja siinä on kohtalaisen pehmeä ääni.

6,95 

Varasto loppu

Kuvaus

Starmark Clicker koirankoulutukseen. Naksutin on oiva apuväline kertoa koiralle, milloin se toimii oikein. Starmark Clicker on tukeva kädessä ja siinä on kohtalaisen pehmeä ääni. Naksuttimen teho perustuu oikea-aikaiseen palautteeseen.

Koira tai muu lemmikki ehdollistetaan tietämään naksahtavan äänen tarkoittavan palkkaa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan: Naks = nami! Tätä ehdollistumista voidaan hyödyntää kouluttamisessa, sillä naksauttamalla palaute saadaan usein annettua täsmällisemmin, kuin esimerkiksi sanallisesti. Suuri etu on myös se, että naksutin kuulostaa aina täsmälleen samalta, kun taas puheessa voi olla sävyeroja, naksuttimella tämä virhetulkintojen mahdollisuus pienenee.

Kouluttamisen onnistumisen tärkeimpiä tekijöitä on oikea-aikainen palkitseminen. Aina mitä tarkemmin koiralle saadaan kerrottua oikea onnistumisen hetki, sitä parempi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Starmark Clicker, naksutin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6,95 

Varasto loppu

SKU 1480 Tuoteosasto Avainsana