Search
Close this search box.

Acana Adult Large breed

Lihapitoinen kuivaruoka aikuisille yli 25kg painaville koirille.

(30 pvän alin hinta 92,90€/11,4kg, 129,90€/17kg)

109,90 149,90 

Kuvaus

Acana Adult Large Breed on täysravinto, joka on suunniteltu aikuisille yli 25kg painaville koirille.

Tämä koiranruoka on täynnä vapaan kananlihaa ja munia sekä villikampelaa. WholePrey-ruoka sisältää lihaa, sisäelimiä ja rustoa luonnolliseksi täysravinnoksi. Vapaata kanaa: lihaa, maksaa, sydäntä, munuaista ja rustoa – kaikki tuoreena paikallisilta tiloilta. Kananmunia kokonaisena ja tuoreena. Villikampelaa kokonaisena ja tuoreena pohjoisilta Vancouverin saarilta. Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita, vaan kaikki ruoan ravintoaineet löytyvät luonnosta eivätkä ole keinotekoisia.

Ylipaino voi rasittaa koiran luita ja niveliä, joten Acana-ruoka ei sisällä nopeita hiilihydraatteja, kuten tapiokaa tai perunaa. Sen sijaan reilusti lihaproteiinia, joka lisää lihasmassaa ja tasapainottaa kehon rasvaa. Ruoka sisältää 60 % lihaa, mikä on jopa yli kaksi kertaa enemmän kuin suurin osa koiranruoista, ilman kasviproteiinitiivisteitä.

Kolmasosa ruoan lihasta on tuoretta lihaa, jossa ravintoaineet ovat ravitsevimmassa muodossaan ja kaksi kolmasosaa on kuivattua lihaa.

Acana-ruoka tarjoaa enemmän kaloreita rasvan ja proteiinin muodossa. Pienempi määrä hiilihydraatteja vähentää lihavuuden riskiä ja varmistaa koiralle parhaat terveyden ja kehityksen edellytykset.

Jokainen koira on yksilö, ruoka ja sen määrä riippuu iästä ja aktiivisuudesta. Seuraa koirasi painoa ja säädä ruuan määrää sen mukaan. Pidä koirallesi aina puhdasta ja raikasta vettä saatavilla.

Suosittelemme sulkemaan pussin tiiviisti ja säilyttämään sitä viileässä ja kuivassa.

Koostumus: Tuore kana (13 %), kuivattu kana (12 %), kuivattu kalkkuna (11 %), punaiset linssit, kokonaiset vihreät herneet ( 8 %), härkäpavut, tuore kanan suolet (maksa, sydän, munuaiset) (4 %), kuivattu silli (4 %), tuoreet kokonaiset munat (4 %), tuore koko kampela (4 %), silliöljy (3 %) ), kananrasva (3 %), aurinkokuivattu sinimailas, vihreät linssit, kokonaiset keltaiset herneet, hernekuitu, tuore kananrusto (2 %), ruskea rakkolevä, tuore kokonainen kurpitsa, tuore kokonainen kurpitsa, tuore kokonainen palsternakka, tuore lehtikaali , tuore pinaatti, tuore salaattisinappi, tuoreet kokonaiset porkkanan lehdet, , tuoreet Red Delicious -omenat, tuoreet Bartlett-päärynät, pakastekuivattu kananmaksa, pakastekuivattu kalkkunanmaksa, tuoreet kokonaiset karpalot, tuoreet kokonaiset mustikat, sikurijuuri, kurkuma, maitoohdake , takiaisenjuuri, laventeli, lääkemalva, ruusunmarja, enterococcus faecium. SÄILYTETTY E-VITAMIINILLA.

Ravintosisältö: Raakaproteiini 31 %, Raakarasva 15 %, Raakatuhka 7 %, Raakakuitu 6 %, Vesi 12 %, Kalsium 1,4 %, Fosfori 1,1 %, Omega-6 2,4 %, Omega-3 1,2 %, DHA 0,4 %, EPA 0,4 mg0 kg Kondroitiinisulfaatti 900 mg / kg, Linolihappo 2,2 %, Hiilihydraatit 29 %

Energiasisältö: 3660 kcal/kg (439 kcal/250ml), 32 % proteiinista, 22 % hedelmistä ja vihanneksista, 46 % rasvasta.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Säkin koko

11,4kg, 17kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Acana Adult Large breed”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

109,90 149,90