Acana Classics Prairie Poultry

Acana Prairie Poultry on laadukas ja koiran luonnollista ruokavaliota mukaileva Whole Prey -ruoka aikuisille koirille.

TUOTE UUDISTUU: Koostumuksessa on pieniä muutoksia, mm. tauriinia on lisätty. Toimitamme uudistunutta heti, kun edell. erä loppuu. 9,7kg on uudistunutta.

26,90 79,90 

Kuvaus

Acana Prairie Poultry on laadukas ja koiran luonnollista ruokavaliota mukaileva täysravinto aikuisille koirille. Whole Prey -koostumus sisältää kaikki tarpeelliset ja välttämättömät vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet luonnollisista lähteistä, kuten lihasta, sisäelimistä ja syömäkelpoisesta rustosta.

Tämä koiranruoka on täynnä vapaan kanan- ja kalkkunanlihaa sekä lattiakanalan munia. WholePrey-ruoka sisältää lihaa, sisäelimiä ja rustoa luonnolliseksi täysravinnoksi. Vapaata kanaa ja kalkkunaa: lihaa, maksaa, sydäntä, munuaista ja rustoa – kaikki tuoreena paikallisilta tiloilta. Kananmunia kokonaisena ja tuoreena. Ruoka sisältää vain 6 lisäainetta (A, D3-, E- ja B5-vitamiini, sinkki ja koliini). Ei sisällä kasviproteiineja tai keinotekoisia lisäaineita, vaan kaikki ruoan ravintoaineet löytyvät luonnosta eivätkä ole keinotekoisia.

  • Ruokaan käytetystä lihasta 1/3 on maukasta, ravintorikastasta tuoretta lihaa ja 2/3 proteiinirikasta kuivattua lihaa.
  • Vitamiinipitoisia vihanneksia ja hedelmiä.
  • Matalaglykemeenistä kauraa, joka tarjoaa koiralle hitaasti vapautuvaa energiaa ja auttaa koiran verensokeria pysymään tasaisena.

Koostumus: Tuore kananliha (21 %), kananlihajauho (20 %), ohraryynit, kokonainen herne, kaurasuurimo, kananrasva (8 %), täysjyväkaura, kikhernekuitu, kalaöljy (1 %), kaliumkloridi, kuivattu ruskolevä, suola, kuivattu sikurinjuuri, tuore kokonainen kurpitsa, tuore kokonainen myskikurpitsa, tuore kokonainen porkkana, tuore kokonainen omena, tuore kokonainen päärynä, tuore kokonainen kesäkurpitsa, tuore lehtikaali, tuore pinaatti, tuore nauriinnaatti, tuore punajuurennaatti, kokonainen karpalo, kokonainen mustikka, kokonainen marjatuomipihlajanmarja, kurkuma, maarianohdake, takiaisen juuri, laventeli, rohtosalkoruusunjuuri, ruusunmarja.

Ravintosisältö: Proteiini 27 %, Rasva 16 %, Tuhka 7,5 %, Kuitu 5 %, Kosteus 12 %, Kalsium 1,2 %, Fosfori 0,9 %, Omega-6-rasvahapot 2,6 %, Omega-3-rasvahapot 0,5 %, DHA/EPA 0,1 % /0,1 %

Energiajakauma: Mebolinen energia on 3493 kcal/kg. Energiajakauma koostuu 30 % proteiineista, 40 % rasvoista ja 30 % hedelmistä ja vihanneksista

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Säkin koko

2kg, 9,7kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Acana Classics Prairie Poultry”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

26,90 79,90 

SKU N/A Tuoteosastot , Avainsanat , ,