Search
Close this search box.

EzyDog DFD X2 Boost uimaliivit, punainen

EzyDog DFD X2 Boost uimaliivi on malliltaan hyvin virtaviivainen ja ergonominen.

Paranneltu versio jo huippulaatuisesta EzyDogin uimaliivistä.

35,97 38,97 

Kuvaus

EzyDogin uimaliivit eivät tee kompromisseja koirien turvallisuuden suhteen ja siksi sisältävät vain laadukkaita ja kestäviä materiaaleja. DFD X2 Boost auttaa pitämään koirasi turvassa veneillessä, suppaillessa tai kun opetat koiraasi uimaan. Sopii myös käytettäväksi vesiterapiassa.

DFD X2 Boostissa on ainutlaatuinen kiinteä kaulussäätöjärjestelmä, jota tarvitsee säätää vain kerran. Kiinteä kaulus säilyttää saman asennon aina, mutta tarjoaa silti runsaasti säätöä. Kaikki nauhat ovat niskahihnan sisällä.

Ultra-kelluva-vaahto on sijoitettu strategisesti liiviin, myös koiran vatsan alla olevaan osaan. Tämä pitää koiran pystyssä ja luonnollisessa uima-asennossa. DFD ei estä koirasi luonnollista liikettä ja se voidaan pukea ja riisua helposti ja nopeasti.

Sopiva liivi antaa koiran juosta, uida ja liikkua vapaammin, ilman että se rajoittaa liikettä. DFD X2Boost on suunniteltu sopimaan erilaisille koirille ja kellukepaneelit muotoutuvat koiran muotoon.

Pelastusliivin yläosassa on kahva, joka mahdollistaa koiran nopean hallinnan. Heijastavat raidat  kauttaaltaan lisäävät näkyvyyttä. Myös kaulaosassa on kelluvaa vaahtoa, joka auttaa pitämään koiran pään veden yläpuolella.

Liivissä on myös selän päällä kiinnike, johon voi kiinnittää valon lisäämään näkyvyyttä.

Valitse oikea koko: Rintamitta otetaan etujalkojen takaa ja on siis koiran ympärysmitta. Selän pituus on niskasta hännän tyveen. Tämän uimaliivin ei tarvitse olla koko selän pituudelta pysyäkseen pinnalla, vaan voi jäädä vajaaksi. Kokoa valittaessa rinnanympärysmitta on tärkein.

Rinta:         Pituus:      Paino:

XS45-55 cm30-45 cm7-11 kg
S56-65 cm35-50 cm9-20 kg
M66-75 cm40-55 cm18-27 kg
L76-85 cm56-60 cm27-41 kg
XL86-105 cm50-65 cm41+ kg

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EzyDog DFD X2 Boost uimaliivit, punainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

35,97 38,97 

SKU N/A Tuoteosasto Avainsanat , ,