Search
Close this search box.

Jakke Merilevä 100%

Jakke Merilevä on tehokas pahanhajuista hengitystä, hammaskiveä ja plakkia vastaan, hyvä vatsalle, kynsille, iholle ja turkille. Se sisältää paljon vitamiineja, aminohappoja, Omega 3- ja Omega 6 -rasvahappoja ja kivennäis- ja hivenaineita.

21,95 49,95 

Kuvaus

Jakke Merilevä on 100 % luonnontuote. Merilevä on tehokas pahanhajuista hengitystä, hammaskiveä ja plakkia vastaan, hyvä vatsalle, kynsille, iholle ja turkille. Se sisältää mm. paljon vitamiineja, aminohappoja, Omega 3- ja Omega 6 -rasvahappoja ja kivennäis- ja hivenaineita.

Merilevä ehkäisee hammaskiven ja plakin muodostumista hampaan pinnalle ja näin myös suuontelon bakteeripitoisuus vähenee. Merilevän ainesosat imeytyvät ruoansulatuksessa vereen ja näin syljen koostumus muuttuu kuohkeuttaen hammaskiveä ja ehkäisten uusien plakkikerrostumien kiinnittymisen. Syljen koostumus voi auttaa bakteerin torjunnassa, jotka aiheuttavat plakin ja hammaskiven syntymistä.

Rehuaine koirille ja kissoille.

Jakke Merilevä on Ulko-Hebrideillä viljeltyä merilevää, jossa on runsaasti luonnonmukaisia mineraaleja, polysakkarideja, aminohappoja, vitamiineja sekä muita yhdisteitä, jotka tukevat koirasi ruokavaliota ja hyvinvointia. Tämä merilevä kasvaa puhtaassa, kylmässä ja kirkkaassa vedessä ja sitä käsitellään ja työstetään huolellisesti sekä hygieenisesti.

Merilevä tukee elimistön immuunijärjestelmää ja auttaa palautumaan rasituksista. Merilevästä koirasi saa runsaasti omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, luonnollisia kivennäisaineita sekä elektrolyyttejä. Merilevä vahvistaa kynsiä ja tekee hyvää koiran iholle ja turkille.

Ei sisällä täyteaineita.

Annos sekoitetaan ruokaan tai ripotellaan sen päälle. Aloita pienemmällä annoksella, näin koira tottuu makuun, sen jälkeen lisää annosta normaaliannostukseen. Annos voidaan kaksinkertaistaa, kunnes tulokset näkyvät, jonka jälkeen palataan normaaliannostukseen.

Käyttöohje: annostus päivittäin, sekoitetaan ruokaan, mitta 1 ml ~ 0,67 g
Alle 10 kg ½ mittaa
10– 25 kg 1 mittaa
Yli 25 kg 2 mittaa

Lisätiedot

Pakkauskoko

150g, 50g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jakke Merilevä 100%”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

21,95 49,95 

SKU N/A Tuoteosasto Avainsanat ,