Search
Close this search box.

MUSH Vaisto Harmaa, pakastekuivattu täysravinto koirille

MUSH Vaisto Harmaa Freeze-Dried (kana-kalkkuna-lammas) on pakastekuivattu täysravinto kaikille aikuisille koirille, erityisesti aktiivisemmille.

15,90 44,90 

Kuvaus

MUSH Vaisto Harmaa Freeze-Dried (kana-kalkkuna-lammas) on pakastekuivattu täysravinto kaikille aikuisille koirille, erityisesti aktiivisemmille. Vaisto Harmaa Freeze-driedissa on korkeampi energiapitoisuus, joten se soveltuu erityisen hyvin vaelluksille ja metsästysreissuille. Vaisto Harmaa Freeze-driedin luumäärä on 8 %, maksan määrä 5 %.

Pakastekuivattua rehua ei kypsennetä ja sen ansiosta ruoan ravinteet säilyvät ja ovat helposti hyödynnettävissä.

VAISTO Freeze-dried on täydellinen reissuruoka. Loistava vaihtoehto sinulle, joka olet tottunut antamaan raakaruokaa koirallesi – aina silloin kun et pääse pakastimelle. Pakastekuivattu ruoka on helppo ottaa mukaan, koska se painaa vähän, vie vähän tilaa, on kuivaa ja säilyy huoneenlämmössä. Annostele ruokakulhoon, lisää vettä, odota viisi minuuttia ja ateria on valmis.

100 g tuotetta vastaa noin 300 g pakastettua raakaruokaa.

Saatavilla 250 g ja 800 g pussissa.

Ruokintaohje: Anna koirallesi päivittäinen ruoka-annos, joka vastaa noin n.1% koiran painosta.

Määrät ovat ohjeellisia ja ravinnon tarpeeseen vaikuttavat monet asiat kuten mm. koiran aktiivisuus, aineenvaihdunta ja ikä. Tarkkaile koiraasi ja mukauta määrää koirasi tarpeiden mukaan.

Säilytetään huoneenlämmössä , suojattava kosteudelta.

Koostumus: Broileri 55 % (liha, kivipiira, maksa, nahka, luu, sydän, rusto), kalkkuna 20 % (liha, luu, rusto, maksa, sydän), lammas 20 % (rasva, liha, luu, keuhko, rusto, maksa), kasvikset, hedelmät ja öljyt 5 % (pinaatti, parsakaali, lehtisalaatti, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy), kananmuna < 1%.

Ravintosisältö/100g: Energia (Kj/Kcal) 2481/593, Proteiini 36,9g, Rasva 48,6g, Kalsium 1,8, Fosfori 1,5, Kosteus 5, Tuhka 6,7, Raakakuitu 0,8,

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Pussin koko

250g, 800g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MUSH Vaisto Harmaa, pakastekuivattu täysravinto koirille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15,90 44,90