Kuvaus
Täydennysrehu koirille ja kissoille
Pakkauskoko: 50 g / 120 purutablettia
Tassu Foods Maitohappobakteeri + Sinkki on laadukas ja maistuva täydennysrehu, joka tukee koirien ja kissojen suoliston, vastustuskyvyn ja yleisen hyvinvoinnin toimintaa.
Tuote sisältää tutkitusti toimivia maitohappobakteereita sekä kolme tarkoin valittua inaktivoitua hiivakantaa. Sen toiminta perustuu EFSA:n hyväksymiin, tieteellisesti tutkittuihin kantoihin:
Lactobacillus helveticus HA-122
Lactobacillus paracasei HA-108
Saccharomyces cerevisiae ja Cyberlindnera jadinii
Jokainen purutabletti sisältää vähintään 3 miljardia inaktivoitua maitohappobakteeria ja 5 mg sinkkiä, jotka yhdessä edistävät suoliston normaalia toimintaa, tukevat ihon ja turkin hyvinvointia sekä auttavat ylläpitämään elimistön luonnollista puolustuskykyä.
Tuotteen koostumusta täydentävät luuliemi ja kamomilla, jotka tukevat ruoansulatusta ja tuovat lempeän maun tablettiin.
💊 Helppo ja maistuva purutabletti – sopii myös herkästi vatsaisille.
🌿 Ei sisällä maissia, vehnää, täyte- tai väriaineita.
🇸🇪 Valmistettu Ruotsissa | 🇫🇮 Valmistuttaja Tassu Foods Oy, Tampere
Annostus (päivittäin ruokinnan ohella):
| Paino | Tabletteja / päivä |
|---|---|
| alle 15 kg | 1 |
| 15–30 kg | 2 |
| 30–45 kg | 3 |
| yli 45 kg | 4 |
Koostumus:
YANG-prebiootti inaktivoidut hiivakannat (Saccharomyces cerevisiae AQP-12260, Saccharomyces cerevisiae AQP-12988, Cyberlindnera jadinii AQP-12549) 45,5 %, kylmäkuivattu kalkkuna (liha, kivipiira, maksa, sydän) 45,5 %, inaktivoitu Lactobacillus helveticus H-122 2,25 %, inaktivoitu Lactobacillus paracasei H-108 2,25 %, kylmäkuivattu luuliemijauhe 2 %, kamomilla 1,25 %.
Ravitsemukselliset lisäaineet:
Sinkki (sinkkibisglysinaatti 3b613 ja -monometioniini 3b611) 1,25 %
Ravintosisältö:
Raakavalkuainen 37,9 %
Raakaöljyt ja -rasvat 31,2 %
Raakakuitu 2,1 %
Tuhka 4,1 %
Kosteus 5,0 %
Energia 2139 kJ / 511 kcal / 100 g
Säilytys:
Pidä kuivassa ja viileässä. Suositellaan käytettäväksi neljän kuukauden kuluessa avaamisesta.






Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.