Search
Close this search box.

Eukanuba Grain Free Adult S/M Ocean fish

Viljaton täysravinto pienille ja keskikokoisille koirille.

36,90 99,90 

Kuvaus

EUKANUBA Grain Free* -koiranruoka pienten ja keskikokoisten rotujen aikuisille koirille, jonka valmistuksessa on vältetty tavanomaisimpia allergeeneja. Vatsa- ja ihoystävällinen ravinto sisältää gluteenitonta* bataattia, joka tarjoaa luonnollisen kuitujen, tärkeiden vitamiinien ja antioksidanttien lähteen. Täysravinnon ainut eläinproteiini on kala. Paljon merikalaa ja tuoreena pakastettua lohta sisältävä ruoka tarjoaa koirallesi eläinproteiinia, jota se tarvitsee vahvojen ja kiinteiden lihasten rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Ravinnon sisältämät prebioottiset frukto-oligosakkaridit (FOS) ja juurikasmassa tukevat ruoansulatusta. Herneet ja bataatti ovat vaihtoehtoinen hiilihydraatin lähde. Lisäksi luonnolliset omega-6- ja omega-3- rasvahapot pitävät ihon terveenä ja turkin kiiltävänä. Nappuloiden muoto yhdessä ainutlaatuisen DentaDefense-teknologian kanssa auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä.

  • Gluteeniton* bataatti tarjoaa luonnollisen kuitujen, vitamiinien ja antioksidanttien lähteen
  • Kanaton
  • Tuoreena pakastettua lohta
  • Herneet ja bataatti ovat vaihtoehtoinen hiilihydraatin lähde
  • Luonnolliset omega-6- ja -3 -rasvahappojen lähteet pitävät ihon ja turkin terveenä
  • Prebiootit (FOS) ja juurikasmassa auttavat tukemaan ruoansulatuselimistön terveyttä
  • Erityinen nappuloiden muoto yhdessä ainutlaatuisen DentaDefensen kanssa auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä

Koostumus: merikalajauho (21%, luonnollinen omega-3-rasvahappojen lähde), peruna, kokonaiset herneet, bataatti (12%), porsaan rasva, tuore lohi (4%), lohijauho (4%), kuivattu juurikasmassa (3,4%), kalakastike, auringonkukkaöljy, kivennäisaineet (sisältää natriumheksametafosfaatti 0,39%), frukto-oligosakkaridit (0,29%, luonnollinen prebiootti).

Ravintosisältö: valkuainen: 26%, rasvapitoisuus: 15%, omega-6-rasvahapot: 2.48%, omega-3-rasvahapot: 0.9%, tuhka: 7%, raakakuitu: 2.5%, kalsium: 1.11%, fosfori: 0.84%.

Ruokinta: Määrät ovat karkeita ohjeita. Todellinen tarve saattaa vaihdella. Säädä koirasi ruokamäärää yksilöllisen tarpeen mukaan. Koiran paino ja päiväannos grammaa/päivä: 8 kg 110–125 g, 10 kg 130–145 g, 15 kg 170–185 g, 20 kg 205–225 g, 25 kg 235–265 g, 30 kg 270–300 g

Lisätiedot

Säkin koko:

3kg, 12kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eukanuba Grain Free Adult S/M Ocean fish”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

36,90 99,90 

SKU N/A Tuoteosastot , Avainsanat ,