Search
Close this search box.

MUSH Vaisto sininen, pakastekuivattu täysravinto koirille

MUSH Vaisto Sininen Freeze-Dried (nauta-kalkkuna-lohi) on helposti sulava ja vähäkalorinen pakastekuivattu täysravinto aikuisille koirille.

15,90 44,90 

Kuvaus

MUSH Vaisto Sininen Freeze-Dried (nauta-kalkkuna-lohi) on helposti sulava ja vähäkalorinen pakastekuivattu täysravinto aikuisille koirille. Vaisto Sininen Freeze-driedissa on hyvä rasvahappojen tasapaino, joten se soveltuu erityisen hyvin koirille, joilla on iho- ja/tai turkkiongelmia. Vaisto Sininen Freeze-driedin luumäärä on 8 %, maksan määrä 5 %.

Pakastekuivattua rehua ei kypsennetä ja sen ansiosta ruoan ravinteet säilyvät ja ovat helposti hyödynnettävissä.

VAISTO Freeze-dried on täydellinen reissuruoka. Loistava vaihtoehto sinulle, joka olet tottunut antamaan raakaruokaa koirallesi – aina silloin kun et pääse pakastimelle. Pakastekuivattu ruoka on helppo ottaa mukaan, koska se painaa vähän, vie vähän tilaa, on kuivaa ja säilyy huoneenlämmössä. Annostele ruokakulhoon, lisää vettä, odota viisi minuuttia ja ateria on valmis.

100 g tuotetta vastaa noin 300 g pakastettua raakaruokaa.

Saatavilla 250 g ja 800 g pussissa.

Ruokintaohje: Anna koirallesi päivittäinen ruoka-annos, joka vastaa noin n.1% koiran painosta.

Määrät ovat ohjeellisia ja ravinnon tarpeeseen vaikuttavat monet asiat kuten mm. koiran aktiivisuus, aineenvaihdunta ja ikä. Tarkkaile koiraasi ja mukauta määrää koirasi tarpeiden mukaan.

Säilytetään huoneenlämmössä , suojattava kosteudelta.

Koostumus: Nauta 47 % (maha, liha, keuhko, sydän, maksa, munuainen, rusto), kalkkuna 38 % (liha, luu, rusto), lohi 10 % (lohi ruotoineen), kasvikset, hedelmät ja öljyt 5% (parsakaali, lehtisalaatti, omena, porkkana, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, camelinaöljy)

Ravintosisältö/100g: Energia (Kj/Kcal) 2338/558, Proteiini 42,4g, Rasva 42,5g, Kalsium 1,8, Fosfori 1,6, Kosteus 5,7, Tuhka 6,8, Raakakuitu 2,2

Lisätiedot

Pussin koko

250g, 800g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MUSH Vaisto sininen, pakastekuivattu täysravinto koirille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15,90 44,90