Search
Close this search box.

Valio Puriste Energy 15kg

24 % PROTEIINIA – 10 % RASVAA – 355,0 KCAL/100G

Täysravinto kaikenkokoisille ja -rotuisille aikuisille koirille.

Alkuperäinen hinta oli: 39,90 €.Nykyinen hinta on: 31,92 €.

Varasto loppu

Kuvaus

24 % PROTEIINIA – 10 % RASVAA – 355,0 KCAL/100G

Valio Puriste Energy on täysravinto kaikenkokoisille ja -rotuisille aikuisille koirille. Puristeruoka soveltuu hyvin herkillekin koirille, sillä se on hellä vatsalle eikä aiheuta turvotusta. Hyvän imeytyvyytensä ansiosta ruoka sopii myös sairaudesta tai leikkauksesta toipuville.

Puristeruoat valmistetaan ainutlaatuisella kylmäpuristusmenetelmällä, joka säilyttää ravinteet, hyvät rasvat ja vitamiinit ruoassa perinteistä valmistumistapaa huomattavasti paremmin. Koiran iho pysyy hyvässä kunnossa sekä turkki pehmeänä ja kiiltävänä. Puristeruoka on erinomaisesti sulavaa ja sen ravintoaineet imeytyvät entistä tehokkaammin, joten koiran jätösten määrä vähenee ja lihasrasituksesta palautuminen nopeutuu.

Kaikki Valio Puriste Energy -ruoan ainesosat ovat huolella valittuja, puhtaita ja tuoreita. Tasapainotettu proteiini- ja rasvapitoisuus pitävät huolen koiran lihasten kunnosta. Proteiininlähteenä on käytetty laadukasta, kuivattua kanan, naudan, -ja porsaanlihaa. Ruoka sisältää lisäksi terveyttä edistävää lohiöljyä sekä rasva-aineenvaihduntaa tehostavaa L-karnitiinia. Valio Puriste Energy ei sisällä vehnää, soijaa, keinotekoisia säilöntä- ja väriaineita tai geenimanipuloituja ainesosia. Ruoka on säilötty luonnollisilla antioksidanteilla ja vitamiineilla. Puristeruoka tulee tarjoilla kuivana (liottamatta).

Valmistusaineet: Kuivattua naudanlihaa, Kuivattua kananlihaa, Kuivattua porsaanlihaa, Esikypsytettyä maissia, Pellavansiementä, Inuliinia, Lohiöljyä ja siipikarjanrasvaa, Mineraaleja

Ravintosisältö: Proteiinipitoisuus 24,0%, Rasvapitoisuus 10,0%, Kuitupitoisuus 2,0%, Hehkutusjäännös 6,0%, Kosteusprosentti 9,0%, Kalsiumpitoisuus 1,4%, Fosforipitoisuus 0,9%, A-vitamiini (E672) 18000 IU/kg, D3-vitamiini (E671) 1800 IU/kg, E-vitamiini (dl-alfatokoferoliasetaatti) 200 mg/kg, C-vitamiini (L-askorbiinihappofosfaatti) 100 mg, E1 Rauta (rautasulfaatti) 50 mg, E2 Jodi (kalsiumjodaatti) 1,5 mg, E4 Kupari (kuparisulfaatti) 5 mg, E5 Mangaani (mangaanisulfaatti) 35 mg, E6 Sinkki (sinkkisulfaatti) 65 mg, Kuivalihaa 29,5 %

Valio -koiranruoat kehitetään Suomessa ja valmistetaan Hollannissa.

Lisätiedot

Paino15 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valio Puriste Energy 15kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alkuperäinen hinta oli: 39,90 €.Nykyinen hinta on: 31,92 €.

Varasto loppu

SKU 7294 Tuoteosastot , Avainsanat , ,