Search
Close this search box.

Valio Puriste Extra Energy 15kg

28 % PROTEIINIA – 16 % RASVAA – 380,5 KCAL/100G

Erityisesti aktiivisten, suurten ja keskisuurten koirien täysravinto.

34,32 

Varasto loppu

Kuvaus

28 % PROTEIINIA – 16 % RASVAA – 380,5 KCAL/100G

Valio Puriste Extra Energy on erityisesti aktiivisten, suurten ja keskisuurten koirien ravitsemuksellisiin tarpeisiin kehitetty täysravinto. Korkean proteiini- ja rasvapitoisuuden ansiosta koira saa ruoasta nopeasti runsaan määrän energiaa. Valio Puriste Extra Energy sopiikin erinomaisesti mm. harrastus- ja työkoirille, jotka tarvitsevat paljon energiaa pitkäkestoisiin sekä fyysisesti vaativiin suorituksiin. Puristeruoka sopii hyvin herkillekin koirille, sillä se on hellä vatsalle eikä aiheuta turvotusta.

Valio Puriste Extra Energy on valmistettu ainutlaatuisella kylmäpuristusmenetelmällä, jossa ruokaa ei kuumenneta yli 75 asteen. Menetelmän ansiosta ruoassa pystytään säilyttämään aiempaa huomattavasti paremmin ravinteet, vitamiinit ja hyvät rasvat, jotka pitävät koiran ihon hyvässä kunnossa sekä turkin pehmeänä ja kiiltävänä. Korkeampien ravintoarvopitoisuuksien vuoksi puristeruolla saavutetaan tavallista parempi teho pienemmällä annosmäärällä. Tämän sekä ruoan hyvän sulavuuden ansiosta koiran jätösmäärä pienenee. Puristeruoka lisäksi imeytyy tavallista tehokkaammin, joten koiran palautuminen lihasrasituksesta nopeutuu.

Kaikki Valio Puriste Extra Energy -ruoan ainesosat ovat huolella valittuja, puhtaita ja tuoreita. Pääproteiininlähteenä on kuivattu naudan -ja porsaanliha. Ruoka auttaa ylläpitämään koiran lihasmassaa ja edistää lihasten kasvua. Ruoka sisältää myös koiran sydämen toiminnalle ja lihaksille tärkeää tauriinia. Valio Puriste Extra Energy on säilötty ainoastaan luonnollisilla antioksidanteilla ja vitamiineilla. Ruoka ei sisällä vehnää, soijaa, keinotekoisia säilöntä- ja väriaineita tai geenimanipuloituja ainesosia. Puristeruoka tulee tarjoilla kuivana (liottamatta).

Lisätiedot

Paino15 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valio Puriste Extra Energy 15kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

34,32 

Varasto loppu